Hämmästyttävä talvivaatteita ideoita naisille

marraskuu 20th, 2014
by Erica

Talvivaatteet yleensä antaa kuvan vieviä villapaita villapaitoja, Parkas, huivit, bomber takit, kaavut ja kaikki. Mutta, kerrospukeutumista ei tarkoita katsoa bulkier. Jos etsit jotain älykästä talvi asuja, jotka pitävät sinut kodikas katsomatta liian iso, joten tässä mennään!

Winter Dresses

Aluspaidat

Aloita alusvaatteissa. Voit lisätä ylimääräisen lämmön ja alusvaatteissa katsomatta tarpeettomasti bulkier talvella. Aluspaidat ovat ohuita ja yksi monipuolinen kappaletta vaatteita, jotka pitävät sinut lämpimänä kulunut yli bra. Voit myös valita kehon taikinanmuokkauskoneita koska se on suuri ohut kerros suojaa kylmältä ja antaa sileän, äänisen siluetti. Lisäksi täysi ja puoli liukastumiset antaa lämpöä sinun alaosassa on yllään hame tai mekko.

Sukkahousut, Leggingsit

Yleensä gams taipumus mennä paljain kun yllään mekkoja ja hameita kevään ja kesän. Kuitenkin kylmä sää on tarpeen kattaa jalat ylös. Sukkahousut, sukkahousut ja leggingsit voidaan kuluneet mekot, hameet ja housut. Kun kylmä lämpötila saapuu, pari leggingsit tai sukkahousut voi lisätä merkittävästi lämpöä jalat kun pari housut.

Hupparit, Liivit ja Neuletakit

Liivit ja neuletakit ovat takuuhitit kerrospukeutuminen naisten talvivaatteita.Liivi tai takki voi olla kulunut kanssa pusero tai kuluneet yksin lisättyä lämpöä sisätiloissa tai viettää aikaa ulkona. Liivit tulla monia tyylejä ja varieties– ihanteellinen liike rento pukeutuminen tai yksinkertaisesti casualwear. Hupparit, neuletakit ja liivit ovat hienoja talven mekko ideoita, jotka voivat pukeutua sijasta takki. Voit ostaa muodikas hupparit, liivit ja neuletakit verkkokaupoissa myymälöissä.

Neuleet

Luultavasti, viime isoäitisi käytetään tekemään bulkier neulepaidat sinulle, mutta nykyään, neuleet tulevat hyvin erilaisia tyylejä slim-fit malleja. Puseroita uusimmat mallit tarjoavat samat lämpöä antamatta liikaa bulkiness. Joten, valitse tyylikäs villapaita, joka tarjoaa mukavuutta, mukavuutta ja feminiinisyys mekko samanaikaisesti. Button lohkottu poolo pusero ja pitkät hihat kaapeli villapaita villatakki muutamia järkeviä valintoja tällä kaudella.

Takit

Talvi takit pidetään kaikkein kookkaita tavaroita, joita on perinteisesti käytetty aktiiviseen kuten hiihtoon vaatteet. Tämä päällysvaatteet tulee lukemattomia kirkkaita värejä ja tyylejä ja voit mennä vähemmän tilaa vieviä talvi takit, jotka tarjoavat äärimmäistä lämpöä tyylillä. Villa takit, nahkatakkeja, denim takit ja fleecet ovat muutamia järkeviä valintoja tälle talvelle.

Joten nämä ovat muutamia talvi asuja ideoita, jotka varmasti auttaa sinua pitämään lämpimänä katsomatta liian iso. Ne ovat varmasti hyvä sijoitus talvivaatteita että pitäisi kestää muutaman vuoden. Joten, alkaa ostokset talvi juuri nyt, koska ennen Ole huurteinen tullaan nipping nenääsi.

Posted in Muodista, Noin elämäntapa | Comments (0)

No comments yet

Leave a Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *