Vinkkejä upealta huulet!

tammikuu 25th, 2015
by Erica

lipstickOn olemassa muutamia temppuja voit yrittää saada näitä upealta kissable huulet jälleen, ensimmäinen pois sinun pitäisi kuorivat huulet käyttö hammasharja, se tuo takaisin väri huulet ja jättää tunne invigorated. Sinun tulisi käyttää huulirasva tai kosteuttava huulipuna pitää huulet kosteina koko ajan, koska kuivat huulet ovat numero yksi syy säröillä ja hiertymiä huulet. On myös suositeltavaa, että juot paljon vettä auttaa pitämään huulet sammutettua sisältä ulos.

Niille, joilla on ohuet huulet, sinun kannattaa käyttää huuli vuori kynä ja korosta muodostumista huulet alkaen oikeus alle nenääsi, huomaat, että huulet muodostavat pienen ”M” muoto, joten korostaa tämän muodon kanssa huuli vuori kynä tee tämä kaksi kertaa, jotta saat hyvät linjat, nyt laittaa huulipunaa seuraava ääriviivat olet juuri luonut teidän huuli vuori lyijykynä ja huomaat että ”M” katoaa kokonaan ja huulet näyttää paljon enemmän kuin he ovat Partaturska. Eikö tämä ole vain absoluuttinen upea pieni temppu.

Nyt sinun olisi pitänyt ymmärtää nyt, että kun ikääntyessään huulipunan näyttää muuttuvan ja ne eivät ole niin kirkas kuin ne kerran olivat, tämä voi myös tehdä näytätte väsynyt ja näyttää vanhempi kuin oikeasti olet, mutta ei hätää apu on täällä. Voit pian korjata soveltamalla hieman lisäväriä, varmista kuljettaa ylimääräistä huulipuna käsilaukussa koko ajan ja aina kun saat mahdollisuuden vain taputtele noin huulet pitää ne näyttää kirkkaalta ja rikas ja pian sinulla on tunne hyvää huulet uudelleen.

Jos sinulla on huulipuna höyheniä sinun pitäisi käyttää huuli vuori lyijykynällä täysin väri ihon pintaan seurasi pieni ripaus väritön huulikiilto päälle ja te kaikki asetettu mennä. Toinen hyvä vinkki on pitää jauhe kompakti kätevä hätätilanteessa touch ups suun ympärillä varsinkin kun öljy naamasi voi olla avoin kutsu aloittaa hapsuja prosessi uudestaan.

Vuonna kuuma kausi, kuten kesällä, huulet voi tulla hyvin rutikuiva ja niin se on sinulle tärkeää tehdä huulirasva, joka sisältää SPF tekijät mukanasi aina. Se auttaa pitämään huulet pehmeä ja sileä soveltamalla suojaava huulirasva päivittäin kesällä. Jos päätät, että haluaisit ovat huulet täydennetty, muista esitellä lääkärin kuva mitä haluaisit huulet näyttää, tämä auttaa lääkärin parempaa suunnittelua, miten hän aikoo edetä toimintaan .

Posted in Kauneus | Comments (0)

No comments yet

Leave a Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *